Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="kzahel, post: 82692, member: 1990"] Ja bym sie tak nie napalał czy odbierzesz samochód w marcu. Ja zamóiełm TMYP Midnight Silver najpierw 22.08.2022, który miał być w styczniu 2023. Potem zmienili kolor na Quicksilver i ok bardzo mnie to ucieszyło. W styczniu 2023 dostałem sms czy chcę samochód odebrać w marcu - oczywiście odpisałem "TAK" po czym zamówienie za tydzień zniknęło w ogóle ze strony tesli i z aplikacji. Po dodzwonieniu się w końcu do Tesli 17 lutego dostałem informację, że właśnie zamówienia zostały anulowane i trzeba zrobić nowe a ze starego zostanie zwrócona zaliczka z zapewnieniem, że samochód zgodnie z terminem pierwszego zamówienia zostanie dostarczone. Tak też zrobiłem więc mam nowe zamwówienie z lutego z drugą zaliczką. Zaliczki z pierwszego nie ma samochodu też nie. Leasing załatwiony opłata wstępna zrobiona a kontaktu z teslą nie ma żadnego. No cóż czekam cierpliwie do końca marca, a potem zobaczymy. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023