Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Robur82, post: 84109, member: 1333"] Z tym ładowaniem, to zależy jak pracownicy przyłożą się Byłem wczoraj na jazdach testowych, Y na 13h umówiony, ale dzień wcześniej Pn oddał im na fajrant rozładowany i do 13h następnego dnia nikt nie podładował. Dostałem 3jkę w zamian(samochód torpeda, startuje jakby ją z procy wystrzelił, zawias też na dziurach przyjemny, nie poczułem żeby był twardszy niż w TMY LR). Poczekałem i o 17h dali mi Y, ale też mial 11% baterii, wieć pewnie pełnej mocy nie rozwinoł. O tej godzinie korki to i tak po osiedlu jeździłem. Zaskoczyła mnie jedna rzecz, w Y na tylnym siedzeniu pasażer normalnego wzrostu szoruje głową o belkę na dachu, kilkugodzinna jazda będzie męcząca, jedyna możliwość ustawić pionowo oparcie tylnej kanapy, ale to też nie będzie wygodne podczas kilku godzinnej jazdy, o dziwo w TM3 ten problem nie występuje. TMY jak dla mnie ma 3 mankamenty 1. Belka nad głową pasażera tylnej kanapy, niestety głowa szoruje o nią mimo że to niby suv 2. Dermy na siedzeniach 3. Wygląd z przodu kwestia gustu, na mój jakoś tak nieforemnie wygląda, nienaturalnie wysoki dach i do tego jakoś piramidowato, pyszczek już ma starawy wygląd, jak porsze z początku lat dwutysięcznych. Za to z boku i z tyłu piękne auto. Wczoraj jak chłopaki odbierali Quicksilwer performance (Daniel Grzyb brał udział w odbiorze tej maszyny) naprawdę piękny. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023