Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="kristof46, post: 84378, member: 1423"] Kiedyś (w sumie nie tak dawno) była tu przepychanka o tym jak Tesla traktuje czy może nie traktuje swoich klientów. Cóż można powiedzieć. Tesla to marka inna niż wszystkie. Zamiast walczyć o klientów ci ustawiają się w kolejce jak ludzie po iPhone na premierę. To sprawia ze maja gdzieś kto ile czeka. Po prostu. Niestety też Tesla zna swoją wartość i wie ze robi samochody z dobrym zasięgiem oraz osiągami przez co spora ilość osób myślących o EV wybiera właśnie Tesle. Niefajne natomiast jest ze nikt nie troszczy się o polski oddział przez co komunikacja z nim praktycznie nie istnieje. Po drugie jeśli zapowiadają datę dostawy to fajnie jakby ja utrzymali. A tak mamy losować. Jednym się uda inni czekają po 2-3 a nawet i pół roku dłużej. Znajomy zamówił w czerwcu Y Performance w tym specjalnym czerwonym/wiśniowym kolorze i do dziś nie dostał żadnej informacji. Sam zamówiłem Performance Y QS jakieś 2 tygodnie temu i coś się obawiam że nie dostanę jej ani w kwietniu ani w maju. Ja odbiorę w czerwcu to będzie sukces. To niestety boli i nikt nie obroni tego jak wyglada obsługa klienta. Przecież w USA jest równie kiepsko. Może i wydają szybciej ale też nie da się do nikogo dodzwonić dopytać itp. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023