Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="ypl, post: 84428, member: 1876"] Masz całkowitą rację, z perspektywy klienta nie oczekujesz cudów. Natomiast z pespektywy Muska, on ma to gdzieś, bo on wychodzi z założenia, że woli się skupiać na rzeczach wielkich zamiast budować sieci sprzedaży i systemy je wspierające, plus, prawdopodobnie on wie, ale nie mówi tego, że za pół roku, albo rok, jeżeli nie będzie obsuwy, jego tesle będą dostępne od ręki ;) On podchodzi pragmatycznie i nie chce tracić czasu i energii na budowanie czegoś co za jakiś czas nie będzie potrzebne. Oczywiście on ma swoją perspektywę, a my swoją, ale dla niego widocznie te x osób które się obrazi i zrezygnuje nie ma znaczenia, bo on widzi rzeczy wielkie, których my jeszcze nie widzimy. Z jednej strony mi to doskwiera jako szarakowi, konsumentowi, z drugiej mi się to podoba bo w końcu swoje odczekam, samochód dostanę i wiem, że cała jego energia, czas i wiedza idą na rzeczy wielkie, a nie na kolejnych którzy wskakują do wagonika tesla, czekają na furę i oczekują tego czy tamtego. Dostrzegam ogromny kontrast, widać jak na dłoni, że w konserwach zarządzają księgowi za pomocą exceli i dlatego tesla jest tu gdzie jest, a reszta jest tam gdzie jest. Napewno case tesli pokazuje jedno, jak u steru jest technokrata to właśnie tak to wygląda. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023