Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="zibizz1, post: 84708, member: 1241"] [USER=2027]@Andrzej48[/USER] Wszytko super, zawieszenie jest ok tylko opony troche cienkie, ale zimowe sopie kupuiłem 19. Właśnie wymieniłem na letnie 21 i czuć różnice, jest gorzej ale nadal OK. Wkurza mnie że jest za mały. W starym mniejszym Touranie jeździliśmy w 7 osób, w wiekszym Y tylko 4 sie mieszczą, musiałbym foteliki kupować specjalnie jakieś wąskie zeby wcisnac piątkę. Z tego powodu w dalsze trasy nie jeżdże wiec 120/140 rzadko osiagam, ale nie jest głośno. Z wkurzających rzeczy: -wycieraczki automatyczne -otwieranie, telefon czasem długo łapie i stoisz pod autem jak debil -kamera wymaga czyszczenia częściej (w starym miałem spryskiwacz) Zamowiłem X w maju bez cennika ale myślałem że sie nie doczekam i miesiąc póżniej zamówiłem Y. Teraz chciałbym szybko wymienić Tourana na pojemnego elektryka ale nie ma na co. X po zastanowieniu jest jednak drogi, nie ma kierunkowskazów i zbyt ekstrawagancki. Wcześcniej żonie sie podobał ale teraz widze że krepowałaby i bałaby się nim jeżdzić. Już tu jeden jest co X wymienia na S z tego powodu:) Z racji tego ze jest nas już 6 to chciałbym elektryczną budę wielkości przynajmniej S-Maxa/Sharana a może Multivana najlepiej od Tesli. Narazie wyczekuje 6+ osobowych wersji ID Buzz czy Kia EV9 ale musi byc z ~300KM i max 5s do 100 żeby było czym jechać [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023