Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Piti, post: 86293, member: 1936"] Ja dzisiaj odbierałem o godz.11:00. Na środę, 29.03 było ok.60 odbiorów. Osoba mnie obsługująca mówiła ze rekord padnie w czwartek - 30.03 - 100 odbiorow😀 Gdy przeybylem ok.11:15 była krótka kolejka. Po ok.10 minutach pracownik Tesli zajął się moim autem. Podpis, zdjęcie dowodu rej, aktywacja aplikacji. Po ok.10 minutach poszedł ze mną do auta, a że nie było już nikogo to poświecił mi 10 minut na ustawienie wyświetlacza i telefonu. Zamontował tez tablice (podobno nie musiał) Stan naładowania auta: 33% (prosiłem o naładowanie, ale olewka ze względu na dużo aut do wydania). 1,5 km dalej jest ładowarka Orlen, doładowałem auto i przez warszaffke na Poznań. Sprawdzenie auta: Każdy ma 24h na zgłoszenie niedociągnięć w aucie. Zgłasza się to przez aplikacje tesli, zakładka serwis. Opony hankook 0123. Popryskane czarnidlem. Ładnie się świeciły… Sprawdziłem auto z grubsza i do domu. Po przyjeździe posprawdzałem wg check listy. Nie zauważyłem nic. Auto puszcza bąki z apki😀 Moim zdaniem auto jest porządnie wykonane. Mam BMW wiec nie zauważyłem żeby jakość wykończenia Tesli bardzo odbiegała od BMW. Moim zdaniem jest za wąsko z przodu, nie ma zbyt dużo miejsca na nogi. Nie jest to uciążliwe (kawał chłopa), ale mało jest tego miejsca i siedzenia są za wąskie… Jazda autem bajka. Cichutko, opony w ogóle nie hałasują, tylko wiatr od 100 km/h. Przyspieszenie 80-110 w 3 sek (rwd), 100-130 także 3 sek. Autopilot aktywował się po 40 minutach jazdy przez wawe. Nie rozgryzłem go jeszcze… Auto na autopilocie nie zatrzymuje się na czerwonym świetle!!!!! Kierunkowskazy czasem nie odbijają, muszę pogrzebać w ustawieniach i wyłączyć automat bo działa słabo albo ja nie umiem zmieniać pasa ruchu😀 Podsumowanie: W salonie szybko, papa i do domciu… Powodzenia 30 i 31.03 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2023