Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2024
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Luby17, post: 149267, member: 3305"] Samochód zamówiony 16 lutego. Przez kilka tygodni cisza brak przypisanego VIN-u kontakt to tylko zbywanie klienta i wymyślanie różnych historii. W końcu po kontakcie z telefonu żony nagle udało się przypisać VIN... Następnie płatność i cisza, żadnych wiadomości Po kilku dniach telefon czy mozemy umówić się na odbiór, zastanawiam się jak bo nie mam jeszcze papierów... Okazało się, że papiery kurier zostawił w skrzynce nikogo nie informując... Na szybko załatwiłem wszystkie formalności bo samochód miał być do odbioru w sobotę 23.03... Dzwonię czy ten termin jest aktualny, oczywiście że nie bo auto nie dojechało termin będziemy ustalać telefonicznie.. znów cisza.. w aplikacji odbiór na 27.03 Dzwonię czy ten termin aktualny.. no i znów nie bo samochód nie dojechał.. w między czasie głupi SMS z Tesli: "Drogi Kliencie, Przypominamy, że wszystkie zamówienia złożone w tym kwartale muszą zostać odebrane do końca miesiąca, maksymalnie do 30.03.2024 (sobota). W ostateczności istnieje możliwość odbioru samochodu na lawecie na koszt klienta." Jak dla mnie jakieś nieporozumienie, jak mają problemy logistyczne niech najpierw piszą do siebie a potem do klienta bo ja czekam ze wszystkimi papierami a samochodu nie ma... Na szczęście dziś telefon że samochód dotarł do Katowic i odbiór jutro... Pytam czemu nie dziś? Bo podobno jakaś firma detalingowa się nie wyrobi.. Ja się zastanawiam po co taka firma jeżeli samochód jest nowy..? Ogólnie z 2 tygodni zrobiło się 6 tygodni z wieloma niespodziankami po drodze, żona już się nie nastawia mówi że póki nie zobaczy nie uwierzy.. Pytanie do osób co już odbierały samochód na co zwrócić uwagę przy odbiorze?? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2024