Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy II kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="itguy, post: 112244, member: 1901"] no szum, bo te dotacje dostali po znajomości a konkurecja sobie czeka na rozpatrzenie wniosów zgadzam się, pojechałem kiedyś z ciekawości, co tam się dzieje :D dwóch ziomków prawie się pobiło, bo jeden podłączył się pod ccs przez to drugiemu wyrzuciło chademo :D Z resztą za pierwszym razem sam prawie dostałem bęcki od jakiegoś niedowartościowanego emeryta bo nie zarejestrowałem się na plugshare i on musiał czekać 20 minut aż ze sklepu wyjdę, a mógł później wyjechać z domu... :D Groził mi przerysowaniem samochodu, "na szczęcie on nie jest nerwowy i to dobrze że na niego trafiłem..." XD następnym razem jak podłączyłem się pod ccs to po 5 minutach ktoś zastopował mi ładowanie i podłączył się pod AC :D chociaż te dwa ładowania mogą trwać jednocześnie, więc złośliwie? Jak wyszedłem ze sklepu na miejscu nikogo nie było przy podłączonym aucie. Także tak jak do sklepu często zajeżdżam bo mam po drodze to pod ładowarkę nawet nie chce mi się podjeżdżać bo to nie ma sensu. Dla kilku kw nie mam ochoty spotykać się z tymi ludźmi... chociaż nie powiem spotkałem też kilku sympatycznych, to niestety z mojego krótkiego doświadczenia to raczej mniejszość. I przez co? przez to że to jest za darmo :D a ludzie dostają małpiego rozumu. Bo na żadnej innej ładowarce Greenaway czy Tesli które mam w okolicy czegoś takiego nie uświadczyłem [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy II kwartał 2023