Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy II kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="itguy, post: 88810, member: 1901"] w bmw nie czeka się dlatego że to auto premium tylko dlatego że ta marka nie ogrania łańcucha dostaw, jak zresztą większość innych marek ostatnio, ale nic dziwnego jak większość podzespołów do tych aut robią firmy zewnętrzne. A Tesla moim zadaniem produkuje na bieżąco to co najlepiej się sprzedaje, z tego mają największy zysk. Wystarczy popatrzeć na nagrania z przed fabryk, w chinach czy w Niemczech, większość aut jest biała. Nawet z nagrań w ząbkach z marca to widać, tylko pojedyncze sztuki w innym kolorze. Na pocieszenie powiem że czekanie rok na teslę to i tak krótko w porównaniu do innych marek. Zamówiłem superba w tamtym roku i zrezygnowałem jak przesunęli mi datę dostawy 3 raz, a na koniec powiedzieli, że data jest orientacyjna i że najprawdopodobniej się zmieni na moją niekorzyść bo brakuje ogniw (hybryda plugin). Już nie mówiąc o tym że nigdzie indziej po za teslą nie słyszałem żeby dawali gwarancję ceny z dnia zamówienia... Jedyne na co w tesli można narzekać to na jakość obsługi, tej sprzedażowej i posprzedażowej, ale tak to jest jak CEO jest technokrata, a nie typowy dyrektor z mianowania. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy II kwartał 2023