Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy II kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="bart_zaw, post: 90092, member: 1953"] Ok - w tym kontekście że jedna osoba obsługuje tysiące zadań to moje wrażenia po zakupie, obsłudze, kontakt z leasingiem itd. + do tego opisy tej drogi od innych na forum to - jak napisałem do pani A. to wszystko miałem sprawnie. Pisałem na Sales -- zero kontaktu, problem z masą w homologacji - mail do A. i odpowiedź sprawnie i od razu wysyłka dokumentów poprawionych do leasingu. Teraz nie było jej do wczoraj (urlop) i wszystkie tematy faktur, odbiorów dokumentów (z tych opisanych na forum) stanęły w miejscu. Wczoraj pierwszy dzień wróciła i nagle ktoś z forum ma 13 razy fakturę na koncie na którą czekał kilka-kilkanaście dni. Moim zdaniem to jest ta jedna osoba (na chwilę obecną) która to ogarnia żeby się nie rozsypało a może kiedyś (rok, dwa temu) było więcej takich ogarniętych co potrafili działać albo mieli korpo-uprawnienia żeby robić dużo. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy II kwartał 2023