Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy II kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="itguy, post: 91709, member: 1901"] tak tak, odebrane, właściwie bez zastrzeżeń na razie :) A jedyne jakie mam to tragicznie naklejony ppf na tylnich drzwiach, bo ma dużą bańkę powietrza z jednej strony (jakby źle wyraklowany był) i brud pod folią na drugich drzwiach, i widać że generalnie kiepsko położony bo się już okleja z rogu. Dzisiaj dopiero będę oglądał dokładnie, to zrobię zdjęcia, bo wczoraj wróciłem dość późno, bo pogadałem sobie jeszcze z człowiekiem na orlenie który odbierał po mnie MS, jemu się spieszyło więc przepiołem się na AC żeby mógł się szybko podładować (pozdrawiam serdecznie jeśli jest na tym forum :) ) Potem zajechałem z ciekawości na SC w Lublinie i muszę powiedzieć że tam to dopiero widać jak szybko może się ładować to auto, poklikałem chwilę w wyświetlacz, ktoś podjechał to też pogadaliśmy i z 30% zrobiło się 60, a chciałem tylko przetestować :D PS [USER=1876]@ypl[/USER] dzięki że wpadłeś, miło było pogadać i poznać :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy II kwartał 2023