Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy II kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="marco_25, post: 96985, member: 1800"] Cześć, Chciałbym podzielić się informacjami z odbioru ;) Auto odbierałem zgodnie z checklistą, dzięki Wielkie dla całej społeczności bo w trakcie emocji porządkuje ona cały proces. Najpierw jak to wyglądało w mojej sytuacji, odbiór zaplanowany na 13:00, samochody jeszcze nie przyjechały z Wyszkowa ale zapewnienie obsługi, że laweta jest już ładowana. Laweta przyjechała z samochodami nie na 14:00 a mocno po 15 i wtedy zaczął się cyrk, nie wiem czy youtuber DG który był ze swoimi klientami coś z tym miał wspólnego ale kolejka z planowanego FIFO zmieniła się w chaos i swoim samochodem wyjechałem po 17, gratuluje i pozdrawiam małżeństwo z Wrocławia, mieli szczęście i czekali może kwadrans na samochód. Nie popsuło mi to dobrego samopoczucia po części spowodowanego miłymi rozmowami z ludźmi czekającymi na serwis (dziękuje za wszystkie dobre rady i wskazówki). Co do samochodu to mimo że naprawdę się starałem coś znaleść to niczego nie było, odhaczałem kolejne punkty i na koniec jeszcze raz gruntownie przepatrzyłem lakier. Obsługa spokojna przepraszała za zaistniała sytuację ale coś mi się zdaję że mają jakieś szkolenia z tego jak się zachowywać w tak stresującym środowisku. Jedyny minus to bateria załadowana na 20%, co prawda jest bon który ponoć każdy teraz dostaje w aplikacji na 150km zasięgu w SuC ale to i tak przy naszej infrastrukturze to trochę słabo. Na salonie TMY P w kolorze wiśniowym, niebieska 3, szary X i biała S. Parking zapchany na żyletki samochodami właściwie w każdym oferowanym kolorze. Nie było jakiegoś dużego ruchu i same wydawanie jest sprawne, widać że transport z Wyszkowa na Radzymińską to chyba ich wąskie gardło. Teraz to na co wszyscy pewnie czekamy postęp prac z SuC przy salonie, jest nieźle i podstawy po stanowiska już ustawione i przekopy na przyłącza też, dość dziwnie to wygląda, jak Tesla w budowie ale cóż cała okolica nie powala prestiżem lekko mówiąc. W załączniku fotki z wczoraj. Wrażenia ogólne bardzo pozytywne, nic nie trzeszczy, części spasowane i naprawdę dobrej jakości jak za tą cenę a infontainment powala szybkością w porównania do wszystkiego co znam a pracuje w automotiv to wiem co mówię. Trasa do Krakowa sama przyjemność, szczególnie z autopilotem. Na samym końcu jedna uwaga od mnie dla tych co myślą, że pomoc kogoś z "zewnątrz" w czymś pomoże, przyśpieszy albo da inne benefity. Przeznaczenie swoje pieniądze na dodatki do swoich nowych samochodów i poczytajcie forum w jeden wieczór, naprawdę wystarczy nie ma czego się bać. Do zobaczenia przy ładowarkach. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy II kwartał 2023