Tesla Y Performance czarny/czarnyA czy możesz powiedziec w jakiej konfiguracji. Pytam bo w Ząbkach powiedzieli mi że to będzie najpóźniej sierpień 22
W Wawie także 5 minut.......dopiero w domu po oględzinach widoczne otarcie lakieru na tylnych drzwiach.....ale ja to p****lę......Tesla to nie kapliczka w Świętej Lipce tylko futurystyczny doopowózDzisiaj w końcu odebrana biala LR na kołach 20''. Sam odbiór 5 minut. W Norwegii wszystko praktycznie bezdotykowo i bezosobowo. Odbiór leci taśmowo, stoi np 50 samochodów tylko na dzisiaj i następny, następny.
Pierwszy wrażenia, spasowanie, wykończenie ok. Później na spokojnie przyjrzę się bliżej
Ale mozesz to zglosic. Oni takie zgloszenia przyjmuja po odbiorze.W Wawie także 5 minut.......dopiero w domu po oględzinach widoczne otarcie lakieru na tylnych drzwiach.....ale ja to p****lę......Tesla to nie kapliczka w Świętej Lipce tylko futurystyczny doopowóz![]()
Jest 30 dni od odbioru na zgłoszenie uwag, usterek. Przez aplikacjęAle mozesz to zglosic. Oni takie zgloszenia przyjmuja po odbiorze.
Na blachy i zadrapania podobno 160km ?Jest 30 dni od odbioru na zgłoszenie uwag, usterek. Przez aplikację
Jaką masz 4 cyfrę od końca w numerze nadwozia?Po równo 5 miesiącach oczekiwania będę odbierał wóz w przyszłym tygodniu (TMYP)- czyli zgodnie z przewidywaniami o których kiedyś już pisałem. Na niemieckim forum również istnieje przekonanie iż średni czas oczekiwania wynosi 4,5 - 5 miesięcy - co jest potwierdzone licznymi przypadkami ( chodź zdarzają się przypadki zamówienie/dostawa - 5 dni - Szwajcaria)
Dodam iż VINu ani czasu dostawy na stronie nie ma - znalazłem go wczoraj w kodzie źródłowym strony - a dzisiaj pojazd był już w Ząbkach
Aha aktualnie wychodzą pojazdy z RN1170 ( ja miałem 11695...)