Tesla Model Y, dostawy III kwartał 2022

Michal

Moderator
Cisza, bo wszyscy pewnie normalnie dostają terminy i dokumenty ;) Sraczka będzie z TM3 :p

krzyss

Pionier e-mobilności
Cisza, bo wszyscy pewnie normalnie dostają terminy i dokumenty ;) Sraczka będzie z TM3 :p
Malo dni wrzesnia zostalo… ciekawe ile osob przesuna na nastepny kwartal, bo nie widze tego zeby sie z tym wyrobili we wrzesniu. Znow beda placze i wylewanie pomyj 😂

PiotrS

Posiadacz elektryka
Malo dni wrzesnia zostalo… ciekawe ile osob przesuna na nastepny kwartal, bo nie widze tego zeby sie z tym wyrobili we wrzesniu. Znow beda placze i wylewanie pomyj 😂
No, jeżeli ktoś już zapłacił i mu zabiorą auto, to wcale mnie te wylewanie pomyj nie będzie dziwiło.

krzyss

Pionier e-mobilności
No, jeżeli ktoś już zapłacił i mu zabiorą auto, to wcale mnie te wylewanie pomyj nie będzie dziwiło.
Czytales umowe zamowienia ? Tam nie ma gwarancji daty dostawy.
Jak Ci sie nie podoba prosisz o zwrot wplaconej kwoty i odstepujesz od umowy.

PiotrS

Posiadacz elektryka
Chyba nawet nie chce mi się zaczynać dyskusji na ten temat, bo sprawa była wałkowana wiele razy.
Mam nadzieję, że odbiorę w sobotę i będzie po temacie.

Michal

Moderator
Niestety dostawy Tesli to jakaś masakra i nie wiadomo czego się spodziewać, a firmy leasingowe nie są przygotowane na takie tempo, więc nieraz wymagają wpłat wcześniej...

xhonet

Zadomawiam się
U mnie ciekawa sytuacja :) Po wysłaniu oficjalnego anulowania zamówienia, nagle moje zamówienie, które cały czas było przekładane na 2023 pojawiło się z normalną datą. Dzień później przypisany został VIN i auto wczoraj odebrane. Odbiór taśmowy, ponieważ w salonie kolejki oczekujących na wydanie. Na placu większość modelu 3 - Y zostało kilka sztuk. Zgłosiliśmy tylko jedną wadę źle spasowanego słupka B. Stan naładowania 21%. (Zamówienie z początku maja 2023)

Attachments

• IMG_0099.jpg
    IMG_0099.jpg
    2,2 MB · Liczba wyświetleń: 32

Mati87

Nowy na Forum
Witajcie,

Czy w Waszych TM (LR) (P) macie fabrycznie zamontowane zabezpieczenie ppf w obrębie tylnego koła ?

Pytam ponieważ w DE, SE, NO takie wyposażenie jest w podstawie zamawianego pojazdu i ciekawi mnie czy my tez tego nie powinnismy mieć ( ponoć warsztat to montuje podczas dostawy).

Attachments

• 5C0E3D37-4C65-4512-9A35-1DEB63394175.jpeg
    5C0E3D37-4C65-4512-9A35-1DEB63394175.jpeg
    737,3 KB · Liczba wyświetleń: 23