Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy III kwartał 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Classic08110, post: 117381, member: 2618"] Tak się powoli rozglądam czy aby nie zmienić aut w rodzinie na nowe modele. Przespacerowałem się po salonach i wydaje mi się, że robi się coraz większa konkurencja. Samochodów różnych marek coraz więcej na parkingach. Jest coraz większy wybór modeli dostępnych od ręki z placu. Coraz więcej tzw. Plug-in ma realny zasięg blisko 100km. To już prawie elektryk :) W 2024 roku pojawią się nowe modele ev innych marek realnie do kupienia. Audi a6 BMW i5 Ford Explorer KIA EV9 Mini Coś z Polestar ? Porsche Macan Reanult Scenic Volvo EX30, EX90 VW id7 MG 4 Inne, o których nawet pewnie nie słyszałem. Jeszcze rok temu, gdy się rozglądałem, to było raptem kilka modeli do wyboru. Najbardziej sensowna tesla. Ale już za kilka miesięcy będzie tych modeli kilkadziesiąt ? Zaczyna się robić wybór dla poszukujących nowego auta. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y, dostawy III kwartał 2023