Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y LR - Dostawa Q4
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Giaur77, post: 22824, member: 503"] Ja swój miałem wpisany na poniedziałek (jutro), ale ponieważ wszystko udało mi się załatwić w ubiegłym tygodniu, napisałem maila do mojego opiekuna klienta, z prośbą o przesunięcie odbioru na sobotę. Poszło sprawnie. W piątek popołudniu miałem telefon z Tesli, czy przyjadę w sobotę. Sam odbiór (zasadniczo) bezproblemowy. Pokwitowanie odbioru kart dostępowych, auto pokazuje się od razu w aplikacji. Potem razem szukaliśmy auta na placu, odgarniając śnieg z miejsc, gdzie wpisany jest numer VIN. Ja znalazłem pierwszy, przed pracownikiem Tesla :D. U mnie akurat nie byli przygotowani do odbioru (chyba nie przestawili w systemie, że zamiast poniedziałku będzie sobota, mimo że na stronie www widniała już taka informacja), tak więc na godzinę oddaliłem się jeszcze z salonu. Odkleili taśmy, zamontowali tablice i zadzwonili, aby przyjechać z powrotem. Potem oglądanie auta, ale... nic nie udało się znaleźć, poza jednym zarysowaniem na tylnym zderzakiem, ale dosyć nisko i może 1-2 cm. Nie jest głęboka, więc nawet nie zgłaszałem. Jedyne co wpisane zostało do protokołu to usterka eCall i brak obrazu z kamer. Próbowali trochę z tym walczyć resetując auto, ale się nie udało. Następnie wyjazd do pobliskiej wulkanizacji na zmianę kapci. Co do kamer, to powinny działać od razu. Auto nie będzie się kalibrowało, jeżeli nie ma z nich obrazu (ja miałem czarne ekrany). "Odblokowało" się to po ok 100 km i dopiero wtedy rozpoczął się proces kalibracji. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Model Y LR - Dostawa Q4