Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
Tesla nie stawia w Polsce ładowarek
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="EVJerry, post: 229366, member: 3474"] Tesli nie brakuje kasy na SuC. Poza tym jest AMIR, jest KPO - po prostu trzeba mieć sprawnych ludzi. Tesla w Polsce ich nie ma. Ionity pojawiło się tylko dlatego, że zbudowało to co ma w PL szybciej niż Tesla. Większość istotnych graczy na rynku buduje swoją sieć szybciej od Tesli. Twoja teza była taka, że jest wiele samochodów lepszych od Tesli. Moja jest taka, że nie ma samochodu EV najlepszego. Ale jakie fakty? Obietnice? Faktem jest to co napisałem - średnio 1,5 lokalizacji rocznie w ciągu ostatnich 4 lat. To nie jeżdżący na lotnisko są głównym ruchem na SuC. Nie mnie nie pasuje, tylko do głównych tras nie pasuje. Ładowarki powinny przede wszystkim pojawiać się przy głównych trasach. A jak się je obstawi, to można stawiać w miastach. Jak popatrzysz na lokalizacje SuC Tesli w Europie, to właśnie na obrzeżach, przy trasach są zwykle. Ale co ma piernik do wiatraka? Znasz kogokolwiek, kto kupił w Polsce Teslę żeby dużo jeździć po kraju korzystając z SuC? Niby na jakiej podstawie, skoro sieć SuC nie pozwala na to i jeszcze przez, co najmniej, kilka lat nie będzie pozwalała? W żadnej mierze nie twierdzę, że Greenway jest super. Korzystam z GW, bo muszę. Jeżdżę dużo w różne nietypowe miejsca w Polsce i na razie nie znalazłem żadnej sieci, która mogłaby zastąpić GW pod względem lokalizacji. Raz spotkałem się z tym, że nie mogłem się na GW naładować, ale to było spowodowane modernizacją KFC, przy którym stała ładowarka - wykonawca sobie ogrodził cały teren mając w nosie dojazd do ładowarki. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
Tesla nie stawia w Polsce ładowarek