Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
Tesla nie stawia w Polsce ładowarek
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="umcus, post: 229383, member: 4543"] W takim razie nie jesteś na bieżąco. Zgoda. Legnica, Rumia, Zielona Góra, Poznań, Wrocław, Odolion (ok, 3 ostatnie są na wymianę chyba). To nie są tylko plany czy obietnice. Nadal twierdzę, że Tobie nie pasuje do Twojej wizji. Mi pasuje. SuC ma tego pecha, że w odróżnieniu od takiego Ionity ma w założeniach obsługiwać zarówno ruch lokalny jak i przejezdny. To był Twój argument, nie mój. To albo Ty masz szczęście albo ja pecha :) Bo na przykład mają inne priorytety. W sumie się nie dziwię, patrząc na liczbę sprzedanych Tesli u nas i porównując je np. z Niemcami. Zrównoważony rozwój i optymalizacja w każdym możliwym segmencie biznesu - Tesla to uwielbia. Gdyby tylko życie było czarno białe... Sukces. Firmy, które zajmują się tym i tylko wyłącznie tym odpaliły aż po dwie lokalizacje. Mało imponujące. Co do Ekoenu, jak sobie planowałem trasę do Niemiec, to właśnie sobie pomyślałem, że się podładuję u nich, bo mają fajne moce i ceny. No... po czym sprawdziłem mapkę i wróciłem do planowania. Kumasz - na głównej trasie Warszawa-Berlin nie mają żadnej ładowarki (no bo tej w Poznaniu nie liczę, jak sam napisałeś, taka lokalizacja jest kompletnie nie po drodze). Co do Polenergii, to jak sami zapowiedzieli, zwijają biznes, więc jakby Ci to napisać... ch* w bombki strzelił. Oby ta konkurencja wzorem Polenergii nie zapowiedziała za chwilę, że się zmywają z rynku. Trzymam kciuki. I za SuC i za konkurencję, bo wcale nie jest z nią tak różowo, jak opisujesz. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
Tesla nie stawia w Polsce ładowarek