Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
Tesla nie stawia w Polsce ładowarek
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="umcus, post: 229446, member: 4543"] Nie da się. Dla Ciebie wpis z GUNB czy stojące słupki, ale niepodłączone to bajki i obietnice (patrz niżej). Słusznie, nikt nas nie przekona, że czarne jest czarne, a białe jest białe. Czy jakoś tak ;) Zupełnie jak w przypadku Ekoen czy Ionity na wschodniej flance. Przy czym po raz n-ty przypominam, że to jest ich biznes corowy, w odróżnieniu od Tesli. I tak, wiem, przy Warszawskim SuC już ustaliliśmy, że liczy się wyłącznie Twój punkt widzenia, ale i tak napiszę, że w nosie mam przejazd północ-południe. Nie jeżdżę z Gdańska do Zakopanego. Z jednym się zgodzę. Tobie się wydaje, że jest tak jak piszesz. W końcu załapałeś ;) Zawstydzająco marnie jest z "konkurencją". Przypomnisz ile wtyczek ma Polenergia na jednym MOPie np. na przelotówce do Berlina? A ile ma zazwyczaj SuC? Tesla jak stawia, to stawia kilkanaście szt., bo taki ma modus operandi. O, to, to. Pewnie że bzdura. Wystarczy spojrzeć na GUNB nie ignorując faktów. No widzisz, a Tesla się uparła na te min. 12 słupków i co im zrobisz? No jasne. Wystarczy mi debilizmów naszych OSD przy zakładaniu PV z magazynem energii. Powiem szczerze - nie chcę wiedzieć, jak wysoki poziom sp&%$#olenia jest przy przyłączach wyższej mocy. Wystarczy mi Bareja na poziomie prosumenta. Im mniej się wie, tym łatwiejsze jest znajdywanie rozwiązań. Dotyczy to każdej dziedziny. EV również. Tak czy owak, SuC się rozwija, niezależnie od Twoich spóźnionych narzekań. I dobrze, bo to jedyna szansa na normalne stawki, nie takie jak np. na Ionity. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
Tesla nie stawia w Polsce ładowarek