Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Teslą po Chorwacji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="PePeL, post: 211291, member: 648"] Przeniesione z innego wątku. Mogę Was prosić o trochę więcej szczegółów dotyczących trasy do Chorwacji? Co roku jeździmy do Dalmacji, teraz też już wakacje zarezerwowane. Do jazdy wokół komina mamy Dacię Spring, więc temat elektryków trochę znam ale w trasy na razie mamy Kię XCeed. Wszystko fajnie ale jednak trochę niewygodne fotele, trochę za mały bagażnik, brak asystenta jazdy, więc na miejscu człowiek zmęczony. Dzisiaj wziąłem Model Y na jazdę testową. Bagażnik duży, fotele trochę wygodniejsze (ale bez szału) ale asystent jazdy wymiata. Jak w ICE po jeździe do Wawy i z powrotem jestem wypluty tak tutaj w zasadzie mózg działa na 30% więc powinno być dobrze. Natomiast wyznaczyłem sobie trasę do Orebica i pokazuje postój ~30 min co 2,5h trochę za często. Jak u Was to wyglądało z tymi przystankami. Dodatkowo SuC w Chorwacji są przy autostradzie, czy trzeba zjeżdżać i płacić za odcinek pomiędzy wszystkimi ładowaniami? Wtedy chyba wychodzi drożej. W zeszłym roku za całość autostrad w HR zapłaciliśmy EUR 33,5+6,5 w jedną stronę. Przy ICE trasę robimy na raz (2 kierowców) z 2 przystankami ~30min. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Teslą po Chorwacji