Skoro teraz jest oficjalnie testowana, to być może trafi do sprzedaży szybciej niż nam się wydaje 
To Auto ma w kazdej pozycji po prostu piekny wyglad , brawo dla HolzhausenaSkoro teraz jest oficjalnie testowana, to być może trafi do sprzedaży szybciej niż nam się wydaje
PrawdaOd kiedy zmienili nos z czarnego na taki w kolorze nadwozia, to uważam za jedno z najładniejszych aut (o ile nie najładniejsze).
To Auto ma w kazdej pozycji po prostu piekny wyglad , brawo dla Holzhausena![]()
Dla mnie Tesle trochę za bardzo chcą przypominać klasyczne auta, ale też ciężko mi się przyczepić do czegoś konkretnego w ich wyglądzie. Nie licząc ich SUV-ów, są bardzo proporcjonalne i mają przyjemne dla oka bryły. Brakuje mi w nich jakichś bardziej futurystycznych detali, jak np. te pikselowe światła w Ioniqu 5. Ale to tylko moja opinia. Rozumiem, że osobom, które nie oczekują przesadnie futurystycznego wyglądu mogą się podobać i to bardzo.uważam za jedno z najładniejszych aut
Skoro teraz jest oficjalnie testowana, to być może trafi do sprzedaży szybciej niż nam się wydaje