Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
TESLA SERWIS KOMUNIKATY EKRANOWE i co potem? np. wybór centrum serwisowego itp
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 5905, member: 6"] No i narozrabiałem!!! A ostrzegano ;-) Nie mam Bosst`a, aby zmienic mi na Polskę to zrobiono samochód używany z przkazaniem Monika. Monice. Refferale zostały. Subskrypcje mam niby wszystkie. W aplikacji Boost niedostepny. Nic nie widzę o pakiecie łączności premium? Ale w samochodzie jest Premium W aplkacji tez jak w nowych kupić nie można . Straciłem jedynie dodanego kierowcę, ale to była tylko próba bo jexdzimy na jednym koncie mailu i logowaniu. Ale w końcu mieszkam w KRAJU mlekiem i miodem.. a nie na Wyspie. No i strona jest bogatsza. Mysle, że Boost sie pojawi u wszystkich jak ogarną temnat polski. Ale pewnie bedę ial drożej? Zresztą i tak do tego auta go bym nie kupował, Bałem sie o Premium!! Tylko czy nie pojawi teraz mi sie za rok subskrypacja?? W Tesli jest burdel, to wszystko sie moze zdarzyć [ATTACH type="full" alt="tempFileForShare_20210503-202018_copy_1280x960.jpg"]794[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="tempFileForShare_20210503-202309_copy_1280x960.jpg"]795[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="tempFileForShare_20210503-202552_copy_1280x960.jpg"]796[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="tempFileForShare_20210503-202759_copy_1280x960.jpg"]797[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="tempFileForShare_20210503-204140_copy_1280x960.jpg"]798[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
TESLA SERWIS KOMUNIKATY EKRANOWE i co potem? np. wybór centrum serwisowego itp