Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
WALLBOKSY, przewody, EVSE, ładowanie w domu
Wallboxy, przewody, słupki ładowania
Tesla wall 3 gen
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="mariuszelectro, post: 189195, member: 3687"] Jest wiele różnych Manuali głównie dt współpracy z panelami solarnymi i magazynem energii natomiast odnośnie współpracy z charterem jest napisane lakoniczne: [I]Korzystając z zatwierdzonego przez firmę Tesla miernika mocy, dynamiczne zarządzanie zasilaniem w sposób ciągły monitoruje dostępną moc w panelu i dostosowuje szybkość ładowania Wall Connector na podstawie zużycia energii elektrycznej w Twoim domu. Kiedy więc dom zużywa więcej energii — na przykład, gdy masz uruchomioną suszarkę i podgrzewacz wody — pojazd będzie ładował się wolniej. Ale gdy Twój dom zużywa mniej energii — na przykład w nocy — Twój pojazd będzie ładował się szybciej. [B]W zasadzie podłączyłem to na przewód główny zasilający charger oraz mieszkanie i ustawiłem prąd ładowania na 32A (maks) a w Neurio ustawiłem 20A. Czy to jest OK ? [/B][/I] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
WALLBOKSY, przewody, EVSE, ładowanie w domu
Wallboxy, przewody, słupki ładowania
Tesla wall 3 gen