Nie skończyli wydawać z tego co wiemMoze skonczyli wydawac samochody to na maile odpowiadaj
Nie skończyli wydawać z tego co wiemMoze skonczyli wydawac samochody to na maile odpowiadaj
reszta wydan na poczatku lutego
Czyzby przyplynely juz specyfikacje 2022?
czyli dobry serwisNarzekacie na Tesla Warszawa a ja po raz kolejny jestem po wizycie u nich i jak do tej pory sprawnie usuwają wszystkie usterki - wiadomo Freemont. MIC są na placu i wyglądają fantastycznie przy mojej podczas odbioru...Pewnie ich właściciele będą bardziej zadowoleni niż ja i nikt z nich na tym forum się nie pojawi...Dzięki Paniom (Pozdrawiam przemiłą Panią Olgę) oraz sprawnym Panom z serwis moja TM3 zaczyna dochodzić do stanu gdzie nie mam się do czego przyczepić, a jestem strasznie upierdliwy co do spasowania: za dobry słuch mam i wyłapuję natychmiast wszystkie niedoróby spasowania...Teraz bez ściemniania zdiagnozowali problemy z wybudzaniem (felerna seria kompa FSD), zrobili kalibrację szyb oraz naprawili zacinającą się klapę bagażnika (mam nadzieję że na amen). Także na czas napraw dostawałem loanera, więc dojazd z powrotem za Warszawę nie był już dokuczliwy, a miałem okazję pojeździć X oraz 3P.
Od wielu userów słyszałem że serwis w Berlinie i Wiedniu wiele takich przypadków jak mój odsyła z kwitkiem, więc chyba wolicie jak na kilka maili dostaniecie odpowiedz po miesiącu, ale w razie kłopotów ja osobiście czuję że mam wsparcie serwisu. Skuteczne i szybkie. I to mi się podoba.
a OK - dziękiFreemont to fabryka w USA, a MIC to made on China
coś Ty aż tak? hmmmm w sumie to nie spodziewałbym się tego akurat....... troche mnie to przeraża, że mam jeszcze przy odbiorze zamiast cieszyc się z samego auta i odbioru to szukać niedoróbek - w sensie że jest w ogóle opcja zeby taką niedorobkę znaleźć....I te z Freemont są poskręcane po amerykańsku, byle jak bo u nich na to się nie patrzy. A te z Chin są bliskie perfekcji, co potwierdzam bo uczestniczyłem w odbiorze Y I nie byłem się w stanie do niczego przyczepić. Połaziłem też po placu u żadna 3 nie miała żadnej niedoróbki jak moja przy odbiorze.
nie ma szansy bo z usa już do nas samochody nie docierają, tylko z chincoś Ty aż tak? hmmmm w sumie to nie spodziewałbym się tego akurat....... troche mnie to przeraża, że mam jeszcze przy odbiorze zamiast cieszyc się z samego auta i odbioru to szukać niedoróbek - w sensie że jest w ogóle opcja zeby taką niedorobkę znaleźć....