Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
Tesla wprowadza opłatę za ładowanie powyżej 80%
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KrzyCh, post: 246010, member: 2081"] A mojej szkodzi. I moja jest mojsza niż Twoja 😉. Uważam, że wyższe stawki za ładowanie powyżej 80% przy pełnej zajętości to świetny pomysł. I nikt Ci nie zabrania ładować powyżej 80%, a powyższy cytat to klasyczna manipulacja (odniesienie do nieistniejącego nakazu i konkluzja polityczna 😂). Już nie wspomnę, że wyższa cena powyżej 80% to świetny przykład mechanizmu wolnorynkowego - dobro mniej dostępne jest droższe. I będzie drożeć, dopóki będą chętni by za nie płacić. Ba, uważam, że stawka powinna być nawet na poziomie 10 PLN/kwh. Dzięki temu kierowcy co muszą bardziej niż inni mieliby dodatkowo połechtane ego faktem, że korzystają z prądu premium. Natomiast plebs mógłby bezroszczeniowo czekać w kolejce (wiadomo, tanio to poczekam). Piszę tak, bo to co pisał nabrU (o etykiecie) czy Bronek (o punkcie siedzenia/widzenia) chyba jakoś ciągle nam umyka… PS A to wszystko za darmo w wątku o SUC Wrocław 😂😂😂 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
Tesla wprowadza opłatę za ładowanie powyżej 80%