z ciekawości, jak się uda znaleźć to napisz.Zaczynam się rozglądać, ofert bardzo mało - jak nie znajde pójdę po nową, mam KDR więc 27k dofinansowania jest możliwe.
Chętnie taka 2-3 letnią, wystarczy mi SR chyba że będzie dobra cena na LR.
NiskaJaka to jest dobra cena na LR - też z ciekawości pytam.
No chyba raczej KDR z zakupem na firmę się nie łączy. Jest albo to, albo to, przy czym na firmę także można dostać 27k na osobowy, tylko trzeba zadeklarować i zrealizować określony przebieg.jak masz KDR i 27k dotacji + firma odliczenie 50 % vatu to wg mnie żadna nie będzie z tym konkurencyjna bo nikt poniżej 130k nie sprzeda 2 latka YLR
No chyba raczej KDR z zakupem na firmę się nie łączy. Jest albo to, albo to, przy czym na firmę także można dostać 27k na osobowy, tylko trzeba zadeklarować i zrealizować określony przebieg.
masz sporo racji, nie jestem na VAT, niewiele używek widzę, jeszcze troche poobserwuje rynek, najbardziej przejecie leasingu by mi odpowiadało może byc i 3-4 letnia.jak masz KDR i 27k dotacji + firma odliczenie 50 % vatu to wg mnie żadna nie będzie z tym konkurencyjna bo nikt poniżej 130k nie sprzeda 2 latka YLR
dla 20-30k oszczędności nie pakowałbym się w używkę
nowy YLR to 224k - realny koszt w takim przypadku to ok 173k
nowy YSR to 205k - realny koszt w takim przypadku to ok 153k
masz sporo racji, nie jestem na VAT, niewiele używek widzę, jeszcze troche poobserwuje rynek, najbardziej przejecie leasingu by mi odpowiadało może byc i 3-4 letnia.