Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Tesla Y czy BMW iX czy Mercedes EQE
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="CyanAppl16, post: 247305, member: 2420"] Jeździć będę mało, raczej tylko wyjazdy weekendowe i zawożenie dzieci do szkoły. Jeżeli chodzi o budżet to mogę kupić iX albo EQE w jakichś w miarę podstawowych wersjach, ale wolałbym wydać mniej, więc tutaj Tesla wypada najlepiej, a Elon mi nie przeszkadza. Za BMW i EQE przemawia jakość, czytam to forum od jakiegoś czasu szczególnie wątki o Tesli i widzę, że jest z nią wiele problemów np. ostatni wątek o choince komunikatów w TMY, a zależy mi na tym żeby auto było bezproblemowe, a nie działało losowo, że np. pewnego dnia nie nie ruszę z powodu jakiejś aktualizacji. Nie mam też czasu jeździć często do serwisu, albo hobbystycznie poprawiać coś samemu w samochodzie. Nie twierdzę, że tamte dwa nie mają problemów, pewnie oprogramowanie jest tam o wiele gorsze, ale może działa stabilniej. Jakość wykonania to coś co przemawia na niekorzyść Tesli. Z koleji całe wnętrze Tesli i podejście do aplikacji bardzo mi się podoba, na drugim miejsu iX. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Tesla Y czy BMW iX czy Mercedes EQE