Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Tesla Y czy BMW iX czy Mercedes EQE
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="boa, post: 247774, member: 835"] wiesz, ja mam obecną generację iX3 i to jest bardzo pakowne auto jak na gabaryty. W przeciwieństwie do TMY bez problemu w razie potrzeby możesz założyć na dach boksa. Hak elektryczny. Bagażnik wg mnie lepiej ustawny / bardziej pionowy tył. Nowa generacja wg doniesień jeździ bardzo fajnie, zwiększyli jeszcze efektywność, dali nowe wnętrze - to musi Ci się spodobać na żywo, podobnie jak nowy język stylistyczny BMW (nie ma jeszcze oficjalnej prezentacji gotowych aut). No i kwestia potencjalnych bolączek wieku dziecięcego, bo tu nowa platforma BEV, nowy system auta, nowe wnętrze etc. Ale jako kierunek to też bym zerknął, jak na dłużej zakup. A jak coś na rok czy dwa i najem, to wziąłbym to co teraz jest, cieszyłbym się, a później zastanowił i miałbym już iX3 gruntowniej sprawdzone - będzie pewnie dostępne w pierwszych egzemplarzach dopiero wiosną. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Tesla Y czy BMW iX czy Mercedes EQE