Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Teslą Y do Turcji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Teslowychopak, post: 248937, member: 1600"] Wróciłem z podróży trzytygodniowej, Rumunia, Bułgaria Istambuł, Izmit, Serbia. 5450 km zużycie 935 kWh. Ceny w Turcji to 7 lirów Tureckich z 1 kWh, w Bułgarii jucz płatne SUC w Serba za darmo, Bułgaria na mieście koszt 0,45 Lewa a czemu nawet pod drogim hotelem 0,75 Lewa. Jeżeli będzie taka możliwość ,zrobię to jeszcze raz, ale wtedy pojadę do Kapadocji, teraz już nie było na to czasu, Tesla to idealny samochód do podróżowania, szkoda, że model po liftingu tak nam się nie podoba, będziemy czekać na nową wersję lub model S, żona i znajomi widzieli w Turcji po liftingu Y i nikomu, ja się nie wypowiadałem, nikomu się przód nie podobał, po prostu następny Chińczyk z taśmy . A tył na zdjęciach wygląda lepiej niż w realu, Na czarnym jest to zlanie się lamp z klapą. Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale np. model nowy 3 jest bardzo ładny, natomiast Y jest fatalny, Jeżeli uda się kiedyś to kupię używaną, S z rocznika 2024,na pewno nie nową, chyba że model Y będzie przypominał ładny samochód. Jak cos pytajcie, chętnie Wam odpowiem. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Teslą Y do Turcji