Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Y - kradzież nie na walizkę a na NFC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 55420, member: 89"] A idźcie w cholerę z tym pisaniem o kradzieży Tesli... Dzisiaj w nocy mi się śniło, że kacapy mi ukradły w Pobierowie auto i to w taki skomplikowany sposób, że aż do tej pory nie mogę uwierzyć, bo większość rzeczy miała jakiś tam sens. Najpierw dodali mi jakiś nasennych do napoju w lokalu. Później zrobili mi jakąś aktualizacje Tesli, która usuwała z ekranu kłudeczkę umożliwiająca zamknięcie drzwi i wsiedli we trzech do mnie do auta, bo nie mogłem zamknąć choć widziałem, że do mnie idą (nie odjechałem bo siedziałem na tylnej kanapie). Jak już byli w środku to zadziałały środki nasenne. Obudziłem się w aucie, a tylko z portfela zniknęła mi karta Tesli i trochę gotówki. Przyszła mi jakaś aktualizacja na telefon i po zainstalowaniu miałem takiego starego androida z przed 10 lat i aplikacja Tesli się dobrze nie uruchamiała. Przypomniałem sobie, że mam AC. Poszedłem po coś za róg, wracam, a auta nie ma. Próbuje sprawdzić gdzie jest w aplikacji ale tam zamiast mapy widać stół i zamiast czerwonej strzałki jako auto, pszczoła i ogólnie wiele pszczół (chyba różne Tesle) po tym stole łazi i jakieś muchy też (to chyba ICE). Można je klikać i pokazują się jakieś dane, ale nie wiadomo o co chodzi. No i się obudziłem z walącym sercem... Tak więc Panowie i Panie, kradzież na walizkę, to pikuś :P [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Y - kradzież nie na walizkę a na NFC