Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Y Nowy Model LAUNCH SERIES dostępny na polskiej stronie. - 264 990 :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="slow.sasquatch, post: 221986, member: 4237"] Bagażnik w I5 wygląda na mały - ale w normalnym użytkowaniu nie jest gorzej niż w MY. MY ma ogromną podłogę bagażnika i jak stoisz przed otwartym bagażnikiem, to robi piorunujące wrażenie... Ale to trochę mylące - bo linia tylnej klapy jest bardzo pozioma, a dwa plastiki na tylnej klapie są bardzo grube. Użytkowo jest mniejszy, niż się wydaje... W Ioniqu 5 do tego przesuwają się fotele tylnej kanapy - więc jak jadą tam mali ludzie, to można je trochę do przodu przesunąć i robi się jeszcze więcej miejsca. W MY możesz ew. podnieść trochę oparcia - ale to wpływa już na komfort każdego, bo siedzi się jak na krześle. Problemem w Hyundayach jest ICCU - "alternator" baterii 12V. Padają nagminnie, co 20-30kkm - a Hyundai nie ma jeszcze rozwiązania. Kupuj Ioniq 5N. Mega auto - ale dość lubiące prąd - zasięg jest porównywalny z Ioniq5 AWD 72kWh. Ja potrzebowałem coś, co bez problemu zrobi autostradą 250kkm w temperaturach -5*C - i tego już nie podoła. Pewnie jakby założyć węższe koła i mniejsze felgi, to zużycie spadnie - ale ostatni raz jak sprawdzałem, to nie było jeszcze żadnych dopuszczonych felg aftermarketowych do tego modelu... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Y Nowy Model LAUNCH SERIES dostępny na polskiej stronie. - 264 990 :)