Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Y Nowy Model LAUNCH SERIES dostępny na polskiej stronie. - 264 990 :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="umcus, post: 239753, member: 4543"] To zależy. W teorii się da bez. Praktyka wychodzi różnie. Natomiast, żeby PPFa naciąć do lakieru, to ktoś musi bardzo chcieć. Formatki były już od co najmniej 24 marca. Na własne kaprawe oczy widziałem. Również widziałem, jak sie tnie folię i nie twierdzę że sie nie da, ale to niezłe papraki musza być. Najważniejsze plusy dodatnie to takie, że w końcu ludzie mi nie obijają lakieru w samochodzie i święty spokój przy myciu samochodu. Do tego robale i ptasie guano nie robi takich zniszczeń jak na lakierze. Można. I masz wtedy ładny malowany samochód. Szczerze mówiąc, trochę samochodów miałem lakierowanych i mało kiedy byłem zadowolony. Jakbym chciał podbić hydro czy głębię, to sobie jakiegoś QDka czy inne SSW od ADBLa za 50 zł bym kupił. Raz miałem ceramikę i w kwestii ochrony lakieru to nie daje nic. IMHO albo PPF albo QD/SSW (a dla lubiących machanie łapą jakis wosk). Ceramika prócz wydania sporej kasy nie daje praktycznie nic. Oprócz fame'u na dzielni oczywiście. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Y Nowy Model LAUNCH SERIES dostępny na polskiej stronie. - 264 990 :)