Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Y Prowadzenie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="itguy, post: 200445, member: 1901"] No i wg mnie Y bardzo dobrze się prowadzi, nie jest to sportowe auto, ale możliwości zawieszenia są baaardzo daleko po za zakresem prędkości możliwych do osiągnięcia na drodze publicznej publicznej. Fakt zawieszenie jest niekomfortowe i źle wybiera nierówności, na pewno gorzej niż konkurencja z tego segmentu - coś im tam w tesli nie pykło, ale na pewno w sprawnym aucie nie ma z problemów typu ściąganie itp tu wymienione. Jedyne co można zarzucić mu to to że martwy punkt układu kierowniczego praktycznie nie istnieje i jak ktoś przesiądzie z jakiegoś auta z układem kierowniczym jak w autobusie to może być problem to wyczuć bo naprawdę mały ruch kierownicą przy dużej prędkości to pół pasa... Z drugiej strony nie jestem wybitnym kierowca a jak miałem potrzebę przycisnąć to na trasie Rzeszów - Lublin średnia prędkość wyszła ponad złoty sześćdziesiątych i wg mnie ten samochód czuje się bardzo dobrze przy takich prędkościach. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Tesla Y Prowadzenie