Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Tesla Y / VW ID.4 / Kia Niro EV, co wybrać?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="nabrU, post: 77390, member: 919"] [USER=357]@Szatan[/USER] i [USER=6]@Bronek[/USER] to niekoniecznie jest tak... U mnie mogę się przejechać jaką chcę Teslą (tak naprawdę to do portu w moim mieście przypływają wszystkie dostawy Tesli do UK). Ale nie mam takiego parcia bo: - M3 mi nie odpowiada bo jest sedanem, - MY jest dla mnie jak napompowana żaba (sorry ale taka jest moja ocena), choć to na pewno OK samochód, - mój ID.3 spełnia wszystkie moje zachcianki i kosztuje mnie 343 funty miesięcznie w wynajmie (który właśnie przedłużyłem o następne 6 m-cy od kwietnia). Żadna z Tesli nie zejdzie do tego poziomu cenowego obecnie nawet po ich ostatnich sporych obniżkach: [ATTACH type="full" alt="1676202248052.png"]8881[/ATTACH] Jak już wielokrotnie tu pisałem, nie ma jednego rozwiązania EV dla wszystkich nawet jeśli Tesla jest najlepsza ;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Tesla Y / VW ID.4 / Kia Niro EV, co wybrać?