Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Tesla Y z fabryki Giga Berlin - podkładki do podnoszenia auta
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="AntoniFerdynand, post: 130551, member: 2775"] Mam 2 komplety kół w 2 samochodach i jakbym miał je wozić 2 razy w roku do wulkanizatora na przekładkę uwalając całą przestrzeń auta (zwłaszcza tymi świeżo ściągniętymi) to bym podziękował. I jeszcze się prosić aby jakiś bliski termin znalazł. Nie wspomnę już o jakiejś opłacie za ta usługę 2 razy do roku czy dbałości aby jakiś "czeladnik" nie dźwignął z rozpędu za akumulator. W nosie mam jak ogarniają zmianę kół ludzie na świecie - ja w godzinę z pomocą żaby, akumulatorowej wiertarki i klucz dynamometrycznego ogarnę sobie dwa auta w czasie dla siebie dogodnym bez proszenia się o termin i uwalania środka samochodu. Moze jestem wschodnioeuropejskim zaściankiem ale tak wolę. Nie mam tych kapturków centrujących podnośnik ale być może zamówię bo to żaden pieniądz. Zgadzam się w pełni że troche z niego zrobili fetysz. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Tesla Y z fabryki Giga Berlin - podkładki do podnoszenia auta