Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
TM3 HL zbyt drogi w porównaniu do konkurencji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="solik, post: 148265, member: 421"] Ja jezdzilem ID7 ostatnio i pytalem o oferte, cytat CENA katalogowa: 276 690 zł CENA po rabacie: 262 900 zł [B]*Cena obowiązuje przy finansowaniu VWFS (Kredyt/Leasing klasyczny).[/B] Czyli nie lapie sie na dotacje jak ktos ma uzytek mieszany (mowie o najwyzej kwocie tj 27k z groszami) HL Long Range z 4,4s do 100km/h + naped na 4 kola jest za 240k oraz lapie sie pod dotacje i ma rowniez kompletne wyposazenie, to nie jest roznica 5k VW dochodzi tez kwestia przegladow obowiazkowych czego nie ma w Tesli (nie mowie ze nie trzeba sobie przegladac, mozna ale nikt nie zmusza) Co do swiatel ciekawe spostrzezenie, mialem na weekend ID5 a potem Q4 e-tron i swiatla dzialaja wg mnie tak samo jak w Tesli (aktualizowalem wczoraj w TM3) przy czym VAG nie wylacza ich przy ruchu poprzecznym i nie widzialy rowerzysty. Tu i tu sa juz ok, to sa pomijalne roznice. Oczywiscie ID7 jest wygodny, dobrze wyciszony i tutaj nie mam uwag - dokladnie tak samo jest w HL bo mam 3 z 2021 a HL jezdzilem 2x roznymi wersjami i mam porownanie. Odnosnie wykonania, zawieszenia i wyciszenia nalezy 3 "przed" HL odciac gruba kreska. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
TM3 HL zbyt drogi w porównaniu do konkurencji