Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
TM3 HL zbyt drogi w porównaniu do konkurencji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="piotrpo, post: 148774, member: 3354"] [USER=1684]@Halisep[/USER] Skąd pomysł, że to problem z ego, albo jakieś fobie społeczne? Dla mnie samochód, to przedmiot codziennego użytku. Droższy odkurzacz. Jeżeli wstępna oferta jest poza limitem, w dodatku nie zależy mi jakoś bardzo na konkretnym modelu samochodu, to szkoda mi czasu na słuchanie wyuczonej na szkoleniach śpiewki, jak wielkie są jego zalety, wady nieistotne, a cena atrakcyjna. Ja rozumiem, że sprzedawcy zależy na tej rozmowie, bo każdy lead potencjalnie da się urobić i zostać klientem. Trochę szkoda mi własnego czasu, żeby chodzić po iluś tam salonach i sprawdzać jaka jest prawdziwa cena. To nie jest mieszkanie, które z definicji jest unikalne, tylko pojazd tłuczony w tysiącach sztuk. Dlatego oczekuję, że kupię go jak wspomniany odkurzacz, czy telefon. Do tego mam taką pracę/charakter, że patrzę na fakty, a nie na sugestie faktów, fakty medialne. Na mnie nie robi najmniejszego nawet wrażenia fakt, że dostałem 30% rabatu + talon na balon gratis. Jeżeli coś kupuję, to patrzę na to co dostaję i ile płacę. Zwykle mam dość sprecyzowane zdanie co dokładnie chcę kupić, za ile chce kupić. Całe te harce w salonach odbieram jako zbędny szum. OK, gdyby np. zachwyciła mnie KIA EV6 i bardzo chciałbym kupić ją, a nie np. Teslę to bym pogadał. Tylko widząc samochód, który mnie nie pociąga, w cenie której wolałbym nie płacić oszczędzam czas. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
TM3 HL zbyt drogi w porównaniu do konkurencji