Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
TM3 HL zbyt drogi w porównaniu do konkurencji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="AntoniFerdynand, post: 148887, member: 2775"] Jazda próbna jest kluczowa - sam strasznie napalony byłem jak wychodziła KIA EV6 - miała wszystko co potrzebowałem, fajne parametry i na starcie miała rozsądna cenę. Dodatkowo przekonywała mnie siec serwisowa no i to że tesli bałem się że to rodzaj sekty niepopartej produktem. Niestety coś nie pykło - niby wszystko było ok (demonstracyjnie jak zwykle postawili wersję top) ale nie czułem kompletnie tego auta - nie ta pozycja za kierownica (nie lubię SUVów) i nie te szare plastiki. Z tej wizyty w KIA jedyne co wyniosłem to polecenie ojcu KIA XCeed w plug-inie bo akurat szykował się do zmiany auta (i kupił KIAnke). Podobnie było z ID.3 i ID.4 - byłem sceptycznie nastawiony i ten sceptycyzm został potwierdzony niestety. Na BMW i4 nie było mnie stac - zasadniczo jako kierowca MB unikałem beemek ale ta naprawdę jest piękna - czego nie mogę powiedzieć o wszelkich pokracznych SUVach tej marki. No i Tesla - tu obawa była wizerunkowa że bede postrzegany za fanboya ale auto po prostu mi podeszło. Było kilka mankamentów (zwłaszcza sprzedażowych - brak specyfikacji co zasadniczo kupuję) ale auto ucieszyło i cieszy dale - znacznie dłużej niż większość aut które wcześniej kupowałem. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
TM3 HL zbyt drogi w porównaniu do konkurencji