z kamera cofania juz sobie przestaje radzicbo po kiego by go montowali jak ten wyrabia?
z kamera cofania juz sobie przestaje radzicbo po kiego by go montowali jak ten wyrabia?
Kiedys nie było bocznych itd. Tak myślę, że jednak FSD ( nie u nas) daje popalic. Nie znam, więc to tylko przypuszczenia.z kamera cofania juz sobie przestaje radzic![]()
Dlaczego w Dark Web? Nie ma nigdzie informacji o konfiguracji na podstawie VIN?Z rozrzewnieniem czytam te rozkminy, czy Atom czy AMD w konkretnym miesiącu/vinie/statku i ile prundu zje.
Nie zrozumcie mnie źle - sam przed odbiorem sprawdzałem VINy w dark webie ..aaa po odbiorze po prostu używam auta i cieszę się jego ficzerami, prawie jak nowym zestawem Lego
To żart. Szukałem informacji na różnych stronkach, aplikacjach odnośnie dostaw, VINów, mapowania numeru seryjnego na typ baterii i tak dalej..Dlaczego w Dark Web?
Tylko podstawowe informacje. Nie ma szczegółów np. odnośnie baterii czy procesora infotainmentNie ma nigdzie informacji o konfiguracji na podstawie VIN?
Tak, ale to bezpośrednio Teslę pytała, natomiast ja mam VIN od Arval i chciałem sobie coś sprawdzić, ale widzę że to nie ma sensu i po prostu poczekam na auto. O ile w ogóle będzie. :/W innym watku, jedna z osoba ktora ma miec odbior potwierdzony w marcu, zapytala Tesla czy to beda samochody juz z AMD i otrzymala potwierdzenie ze takie maja byc.