Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
TM3 MIC - AMD Ryzen czy intel Atom
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 30548, member: 6"] Ale popatrzcie na to odwrotnie ( pisze dla pisania) Mam FSD za 2/3 ceny ; mam premium łączność za darmo, mam Boost ; pasażer ma dymanie podlędźwiowe; auto raczej z tych mało awaryjnych. Korci mnie aby wymienić lub drugie sobie dokupić. Ale szkoda tego. Co za? Podwójne szyby, mnie ten chałas nie denerwuje i nie dotyczy bo nie jeżdże szybko i daleko. Chrome delete. To kompletnie sprawa bezsensowna moda spowodowala, że tesla oszczędza. [B]Jedynie ten procesor może byc celem i dalsze chyba większe możliwości rozwoju systemu, bo po kiego by go montowali jak ten wyrabia? Coś planują?? Z FSD? Może wzorem wymiany kompa z 2,5 na 3 beda wymieniactym z full FSD?? U Tesli nie wiadomo. [/B] No i grzana kierownica. Nowe to nowe, ale pech to też pech Bateria jaka, mnie nie interesuje Auto w kazdej postaci jest warte zakupu, a czekanie moze sieskończycwzrostem ceny. Ciekawe co bedzie w S i X, to jak wystartuje da do myslenia co moga z M3 zrobić [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
TM3 MIC - AMD Ryzen czy intel Atom