Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
TM3 SR+ a ID 4 77kW
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Twari, post: 5154, member: 201"] Przejedź się obydwoma, bo to auta z zupełnie innej bajki. Zupełnie różne. Nie podejmuj decyzji tylko po jeździe ID4. Przyspieszenie już w ID4 powinno cię bardzo pozytywnie zaskoczyć. Póki co jeździłem godzinę ID3, ID4 mam na weekend ustawiony na 3h. Ale środek jest ten sam, infotainment to samo. I jak dla mnie na tym polu Tesla jest kilometry w przodzie jeśli chodzi o funkcjonalność i czytelność. Po kilku minutach w Tesli się odnajdziesz na ekranie. W ID po godzinie dalej się zastanawiałem jak coś tam znaleźć, jak przełączyć etc. Ktoś chyba tu na forum fajnie napisał, że w Tesli korzystasz ze wszystkich funkcji auta, bo są łatwe do znalezienia na ekranie. W innych autach z połowy rzeczy się nie korzysta, bo nie chce się ich szukać i klikać :) Coś w tym jest. Ale na plus VW - wyższy, bagażnik z lepszym dostępem i... klasyczne klamki :D [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
TM3 SR+ a ID 4 77kW