Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
TM3 SR+ a ID 4 77kW
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Robmal, post: 5308, member: 32"] Podsumowanie 24 godzinnego posiadania auta (przypominam użyczenie od VW - za co dziękuje salonowi w Poznaniu) Pochwały były w pierwszym poście. Nadal podtrzymuje to co napisałem - komfort, wyciszenie, HUD z rozszerzoną rzeczywistością - uwaga obsługuje tylko nawigacje fabryczną (mówmy o dynamicznym wskazywaniu kierunku i. odległości), bezprzewodowe Apple car play oraz zużycie energii - wszystko na duży +. Z drobiazgów na nie - moim zdaniem oczywiście: - ciężko zamykające się tylne drzwi, kilkukrotnie musieliśmy je zamykać ponownie - wykończenie wnętrza - zbyt plastikowe, jest lepiej niż w ID.3 ale nadal słabo. Piano black na uchwytach drzwi to nieporozumienie - podłokietniki kapitańskie chyba jednak nie, wolałbym standardowy, pojedynczy, szeroki i miękki - fotele - pomimo tego, że były to ergoactive to dla nas (ja i żona) po przesiadce z volvo było bardzo słabo, na pewno volvo robi lepsze - wieczorem nie są podświetlane przyciski dotykowe na ekranie infotainment-u - przyciski na kierownicy - dotykowe z haptyką mi nie odpowiadają, kilkukrotnie nieopatrznie przełączałem sobie różne ustawienia - auto jest duże, szerokie - chyba na moje potrzeby zbyt duże, ID.3 natomiast mi nie podchodzi - przyśpieszenie jest wystarczające, pewnie osoby jeżdżące TM3 powiedziałyby, że słabe, ale dla nas było akceptowalne - rekuperacja jednostopniową ale mz wystarczająca - bardzo słabe audio, nie rozumiem dlaczego było tak słabo ale dźwięk był płaski, bez głębi i basu (nie jestem jego zwolennikiem ale tutaj go wyraźnie brakowało) - auto podatne na boczne podmuchy wiatru, zdziwiłem się ponieważ przy tej wadze powinno być lepiej, - asystent utrzymania pasa ruchu bardzo dobry, niestety szybko wzywa kierowcę do uchwycenia kierownicy, ładnie utrzymuje kierunek jazdy - koła 21" nie ograniczają komfortu, dla mnie za duże - 19" byłyby wystarczające Gdyby to auto z tym wyposażeniem kosztowało 200 tyś. zł to stałbym się klientem VW - 250 to za dużo. Proponowany upust od 10 - 12 tyś. zł. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
TM3 SR+ a ID 4 77kW