Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model X Forum • Tesla X LR/Performance
TMX Plaid - odbiory Q4 2022
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 67092, member: 6"] W czepku... raczej w czopku. I zaraz nasuwa mi się powiedzonko, że nie każdy kto cie wyciągnie z gó..na jest twoim przyjacielem. O tym się przekonał wróbelek , który wpadł w krowi placek, a lis go z niego wyciągnął i zjadł. Nie wiem dlaczego tak skojarzyłem? Może że to w czopku urodzenie tworzy kupę kłopotów? Byłem zadowolony z Tm3 i jeszcze się nią nie nacieszyłem do końca a teraz mam problem... z wycieraczką.. Itp Wnętrze? Jasne nowoczesne i nie ma formy luksusu a nowoczesnosci. Pasuje do astronautów i ich skafandrów z Space X to taka kabina tego statku To jak meble z lat 60tych proste i eleganckie. To IKEA, ale w tym dobrym sensie, prostoty funkcjonalności i i ergonomii. Chyba czarne tego tak nie odda jak jasne? Coś tam było pobrudzone i facet wyczyścił, nie zauważyliśmy jeszcze wad. Ja szczery chłop to jak znajdę zaraz powiem z tym, ale nie mam wygórowanych wymagań. Nie jest to RR, nie jest to standard nawet Merca C czy E, to inna filozofia. Tapicerka biała się uwali jak nic. Wnętrze w całosci pasuje do tych skrzydeł a wer 6 miejscowa szczególnie. Jest odjechana z tym przejściem jak w pociągu. Jest homelink! [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model X Forum • Tesla X LR/Performance
TMX Plaid - odbiory Q4 2022