Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
CHIŃSKIE Samochody Elektryczne
Inne marki, inne modele i pozostałe pytania
TMY się powinna bać - Xpeng G6 zadebiutował w UK i PL
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="nabrU, post: 236619, member: 919"] [USER=835]@boa[/USER], postępujesz tak jak inni w wątku o MX-30 :p czyli oceniasz czyjś wybór pod swoje 'widzimisie' i dodatkowo pod kątem zredagowanego artykułu na EW. Samochód jest w wynajmie (jak rozumiem) więc koszt rat to podstawa w tym zestawieniu. Miałem 3 poprzednie samochody w najmie więc wiem co mówię. Plus to tylko samochód i jak widać wcale nie taki niedopasowany, bo człowiek jakąś pracę domową w tym zakresie odrobił. Czy Naczelny dobrze oddał kryteria, to nie wiem, ale właściciel nie ma szansy się obronić, no chyba że czyta Forum. Dodatkowo sporo na Forum było ahów i ohów na temat 800V, a nikt nie zwrócił uwagi, że ten G6 ma właśnie taką architekturę, baterię pod 90kWh (gdzie jest team 'EV powinny mieć większe baterie'?), V2L no i bohater artykułu mieszka w DE gdzie z ładowarkami (tymi 800V czy otwartymi tanimi Teslowymi) nie będzie problemów. Owszem sensowna krytyka jest na miejscu, ale przestańmy wciskać na siłę innym swojego stylu czy punktu widzenia. To jakaś plaga ostatnio na Forum o_O [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
CHIŃSKIE Samochody Elektryczne
Inne marki, inne modele i pozostałe pytania
TMY się powinna bać - Xpeng G6 zadebiutował w UK i PL