Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
To jak to jest z tym zużyciem? Statystyki tesli.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Grzesiek, post: 142794, member: 2187"] Bronku... zdajesz sobie sprawę, że nasz netmetering nie jest dany raz na zawsze? Skończy się... wtedy inaczej podejdziesz do tematu. Nie chce mi się samemu liczyć... zwłaszcza gdy wymaga tylko to woli producenta. Zamiast wymyślać jakieś teorie warto by takie tematy nagłośnić. UE mogła by coś wymusić, przynajmniej biurokraci by się do czegoś przydali. Oczywiście nie jest to temat 0 i 1. Są różne sytuacje. I pomiary które opisałem, mogą zawierac błędy z różnych powodów - np. ładowania na jakiejś nieopomiarowanej ładowarce która ma bliżej nie określone straty. Lub płatnej stacji. Która straty wlicza lub nie w doładowaną energię. Wystarczą szacunki na te opcje. Z danymi każdy sam sobie zrobi użytek. Nie mam zamiaru liczyć co do grosza, ale chcę wiedzieć ile naprawdę mnie to kosztuje. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
To jak to jest z tym zużyciem? Statystyki tesli.