Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
To jak to jest z tym zużyciem? Statystyki tesli.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Kwas, post: 143130, member: 2482"] Masz inne zdanie ale Nie obrażaj Pan dobre? Masz tu screna możesz się nim podetrzeć... Głoś dalej bezstratne 2,4L/100km TFU [ATTACH type="full" alt="1708452550779.png"]16189[/ATTACH] Spokojnie Bronek nie wiem czemu tak reagujesz. Teraz rozumiem o co Ci chodziło. Nie napisałeś tego wcześniej jasno lub ja tego nie zrozumiałem. Napisałem Ci wprost nie wiem OCB. Nie było tam żadnej aluzji. Nie zdałem sobie sprawy z mojego błędu, a Ty mi zarzucasz ignorancję. Do tego bardzo dobrze wiedziałeś o czym piszę jak i podejrzewam wszyscy uczestniczący w dyskusji. Postanowiłeś jednak mnie upomnieć ale jakąś zawiłą drogą i dziwisz się że nie zrozumiałem.. nazywając mnie ignorantem. Umiem się przyznać do błędu ale tu nie byłem świadom!!! i w żadnym momencie nie [B]KAZAŁEM[/B] otwierać pliku co najwyżej proponowałem.. [B]Cenie wasze zdanie, jeśli jeszcze macie chęć zerknijcie proszę w JPG. I dajcie opinię. PS: przepraszam w jpg wszędzie jest kw zamiast kWh - nie atakujcie błagam!![/B] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
To jak to jest z tym zużyciem? Statystyki tesli.