Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
To jak to jest z tym zużyciem? Statystyki tesli.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Grzesiek, post: 150267, member: 2187"] Każdy coś przekłamuje. Ale w tym wypadku metoda Tesli jest najbardziej krzywdząca względem wszystkich innych którzy się porównują 1 do 1. Taki jest fakt, z czym tu polemizować i dlaczego tak jest to bronione. Jak niepodległości.... Jak wyżej, metoda zużycia Tesli. Skoro nie rozumiesz na podstawie kontekstu wypowiedzi. Nie uwzględnia użycia na postoju. Moja trasa wygląda tak. Rano auto się rozgrzewa,rozmraża. Zawożę dziecko/ żonę jeśli sama nie jedzie. Auta często nie wyłączam. Bo się klimatyzuje i jest to elektryk - więc mogę. Zużycie na 100km rośnie... jest jakie jest. Lotto mi to. Ale pokazuje je dość obiektywnie. Jak to będzie wyglądało u Tesli? Wyświetli mi 14~16kWh/100km a bateria zniknie jakoś znacznie szybciej niż powinna. No cóż... możesz sobie ustawić % wyświetlanie poziomu naładowania Możesz nie patrzeć na zużycie Możesz sobie dodać zakładkę postój. Tak, ja to rozumiem. Ale dlaczego nie mogło by być tak jak u innych? Nic bym robić nie musiał. Chciał bym - zerknął bym i już. Ewidentne złe zachowanie Tesli. Wątpię, że jest ono zaprojektowane w "dobrej wierze". Moim zdaniem ma na celu nieco "podkoloryzować" wyniki aby użytkownik był szczęśliwszy. Kiedyś się może to zemścić. Zmieni się na to co mają inni producenci. Wtedy co powiesz? Że też jest dobrze :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
To jak to jest z tym zużyciem? Statystyki tesli.