Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
Tofik
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="p0li, post: 14484, member: 128"] 4000km minęło jak jeden dzień wieć parę słów podsumowania auto jeździ, skręca, hamuje - robi to w ciszy i komforcie może ktoś powie że jest mało dynamiczne - nie wszyscy chcą jeździć deską z zespawanym zawieszeniem, gibając się jak rezus przy przyspieszaniu czy hamowaniu - w cytrynie na pierwszym miejscu jest komfort i to się czuje, może siedzenia nie mają pamieci (i tak 99% czasu jeżdżę sam) ale za to mają jakieś magicznie rozmieszczone 3 rodzaje twardości gąbek co w połączeniu z super wyciszonym wnętrzem i komfortem zawieszenia sprawiło że pierwszy raz odkąd pracuję tu gdzie pracuję chcę wcześniej wyjść z pracy żeby przemieszczać się w komforcie :D sport modus właczyłem raz na próbę - jednak mi to nie pasuję - wolę jak aut przyspiesza dynamicznie ale gładko - bez szarpnięć czy oczu opierających się o zagłówek jednosta multimedialna zachowuje się wzorowo - nigdy się nie zawiesiła, restartowała czy straciła połaczenia - jedynie radio DAB działa z przerwami w mojej okolicy - ale tu wszystko przerywa - analogowe radio czy sieć komórkowa też, muzyka brzmi bardzo dobrze - 2 suby są wystarczające do nagłośnienia nadwozie i podwozie - żadnych uwag - jedzie płynnie i miękko, nic nie skrzypi, nic nie kołacze czy trzeszczy, nawiewy, klima czy grzanie - bez uwag podsumowując - nic się nei zepsuło, nic nie trzeba łątać - chyba kupię dywaniki na zimę i jakieś opony wielosezonowe i moze zapach do środka.. albo nie - ładnie pachnie skórami aa - przypomniałem sobie o jednej "wadzie" - jak za szybko ruszę z mojej wsi (a tu jak pisałem nic nie ma zasięgu) i mi się gps nie zdąży zorientować to potem jadę na nawigacji obok drogi - stryalka - tu jeade, kółko - tu mi pokazuje że jadę :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
Tofik