Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
Tofik
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="p0li, post: 16932, member: 128"] cały czas odkrywam coś nowego w aucie :) diś jadąc jako pasażer skorzystałem z uchwytu naddrzwiowego i zrobili go tak że po puszczeniu nie klapie jak strzał z kapcia tylko mięciutko i cicho się składa drugą rzeczą był 3 sposób otwierania auta: - pierwszy to klasycznie z guziczka na pilocie - drugi to właczenie proximity i wtedy auto samosię otwiera przy podejściu kierowcy i zamyka po jego odejściu - ja to wyłaczyłem bo słyszałem opinie że podczas kręcenia się przy aucie podczas podłaczenia ładowarki potrafi strzelac zamkami (osobiście tego nie doświadczyłem - ale i tak wolałem miec kontrolę nad otwieraniem) - trzeci sposób - jak sie okazuje auto ma czujniki w przycisku otwarcia klapy bagażnika i klamce kierowcy / jak jest zamknięte wystarczy dotkąć palcem w odpowiednim miejscu i auto się otwiera bez wyciągania kluczyka n.p. z plecaka podobnie nie przeszkadza mu gdy kluczyk wraz z plecakiem ląduje w bagażniku [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
Tofik