Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
Tofik
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="abes99, post: 18465, member: 59"] A ja trochę żałuję, że się zgapiłem z promocyjną ofertą Arvala na C4. Przez sajgon w robocie nie odesłałem papierów zanim się okazało, że już ich nie ma. Z jednej strony za niewielkie pieniądze (jak liczyłem względem mojego auta uwzględniając ubezpieczenie, serwisu, oszczędności na paliwie to bodajże 400zł/mc) jeździłbym przez 3 lata elektrykiem i spokojnie czekał na rozwój wydarzeń i większy wybór modeli w tym segmencie. Z drugiej strony, nie wiadomo co będzie za 3 lata, gdybym chciał kupić elektryka (np. wyższe ceny, brak dopłat itd.). 999zł netto na miesiąc to raczej bardzo dobra oferta na elektryka takiego jak eC4, do tego w najwyższej wersji. Edit: i jeszcze jedno pytanie mi się nasuwa - poprawiło się coś w kwestii ustawienia ładowania np. do 80%? Bo kojarzę, że na razie nie było takiej opcji, czyli podpinając wieczorem pod 11kW do rana naładuje 100% baterii. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
Tofik